Efímers 05/08/2014

Els germans Torres posen l’estiu al plat aquestes vacances

El Dos Cielos ofereix dos menús especials per als vespres d’agost

Joan Callarissa
2 min
Els germans Torres posen l’estiu  al plat aquestes vacances

BarcelonaEls germans Torres no descansen per vacances. Més aviat al contrari. Els bessons han aprofitat l’arribada de l’estiu per fer un pas més i conferir a la terrassa del Dos Cielos l’ingredient que li faltava per acabar d’arrodonir l’excel·lència de les seves vistes. Els xefs han dissenyat dos menús gastronòmics, a l’altura de l’estrella Michelin que ostenta el seu local des del 2008, que se serviran en aquest mirador sense sostre durant l’agost.

Pensats per ser consumits en l’època estival i creats a partir d’aliments propis d’aquesta estació, les dues propostes tenen en comú -a banda de la terrassa on se serveixen- alguns dels seus plats. Als vespres, al seu restaurant de la planta 24 del tercer edifici més alt de Barcelona -el de l’Hotel Meliá Sky-, Sergio i Javier Torres serviran plats com l’amanida freda de cigrons verds, hummus, cítrics i brots; els gambots de Huelva, algues, cogombre i estragó; l’arròs melós de peix, fonoll marí i caviar de coliflor; o el plàtan, mango i nou moscada de postres. Productes de temporada que en molts casos prenen la forma més suggerent per a l’estiu. Passa, per exemple, amb el tomàquet, que es presenta granissat i acompanyat d’olives i “fumats de riu”.

La seva proposta gastronòmica estival, a la qual es pot accedir a través d’un menú de 85 euros i d’un de 100 -amb els maridatges de vi a banda-, arriba acompanyada d’una renovada oferta de cocteleria. Un complement que permet allargar la nit amb el front marítim de Barcelona com a fons.

Els germans Torres, que han estat distingits amb el Premi Nacional de gastronomia, han aconseguit atreure fins al seu restaurant, situat al 22@, públic barceloní i també de fora. La seva cuina obeeix al receptari tradicional català i hi afegeix tocs de la cuina brasilera.

stats