ELS CROMOS
Opinió 26/01/2012

Els cromos: Francisco Camps, Irene Rigau, Martin Scorsese

1 min

Francisco Camps. Immediatament després que el president del jurat popular va llegir el veredicte "no culpable" sobre l'expresident valencià, la cridòria que va esclatar a la sala va ser total. Fins al punt que, nerviós, i veient que se li descontrolava el personal, el magistrat president del tribunal, Juan Climent, va fer fora tothom. "La premsa, també!", va cridar, i, tot seguit, va afegir: "La premsa es pot quedar!"

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Irene Rigau. Va fer de mestra molts anys. I ahir l'hi van recordar al Parlament, encara que involuntàriament. La portaveu d'ICV-EUiA, Dolors Camats, se li va adreçar durant la seva rèplica com a "professora". Se'n va adonar de seguida, es va disculpar, i va canviar a "consellera". Consellera una mica afònica, per cert.

Martin Scorsese. Nominat a millor director per La invención de Hugo , el cineasta va fer conya amb la candidatura: "Cada pel·lícula és un repte, i aquesta -en què he treballat amb 3D, HD i amb Sacha Baron Cohen per primera vegada- no és una excepció". El pitjor és que la productora, Paramount, va esborrar Baron Cohen de la nota de premsa. Quin poc sentit de l'humor.

stats