TOTA UNA VIDA
Opinió 08/09/2013

I a tot això Víctor va començar a córrer

Lluís Planas
2 min
Víctor va acabar sent substituït a la segona part, quan Gerard Moreno ja duia dos gols i Geijo esperava a la banqueta.

Amb l'alegria de la victòria, un sentiment ja quasi oblidat, estic per fer una confessió difícil: tenc debilitat per Víctor Casadesús. Estareu d'acord que no és un bon moment per dir-ho. Abans, davant els meus companys de seient, em passava el partit defensant Víctor -ja ho sabeu, el seu joc sense pilota i d'esquena a la porteria, la feina fosca, les assistències...-. Darrerament, també he de confessar això, ja no ho faig. Amb la seva actitud aquests primers partits a Segona Divisió, és el més prudent.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

La confessió no és gratuïta, perquè ahir Gerard Moreno, sense voler-ho, va assenyalar directament a Víctor. El jove procedent del Vila-real B va demostrar al d'Algaida, i a molts altres jugadors del Mallorca, com s'ha de jugar en aquesta categoria. I a tot això, a la segona part, quan Gerard ja duia dos gols i amb Geijo esperant a la banqueta, sentint-se assenyalat,Víctor va començar a córrer. És una manera de parlar, perquè allò que va fer, simplement, va ser mostrar actitud. Ja no li va servir de gaire, perquè va acabar sent substituït.

L'exemple entre Gerard i Víctor és potser una mostra d'allò que necessita aquest equip: competència perquè juguin els millors i que més ganes hi posin. A favor de José Luis Oltra, aquesta setmana sí, s'ha de valorar que apostàs d'inici pel fins ara suplent. Jo mantinc la confiança en Casadesús -les debilitats tenen això- i, de fet, Gerard em va recordar l'algaidí dels bons anys. Tenc clar que alguns dels que ahir aplaudien el jove català, l'acabaran xiulant algun dia aquesta mateixa temporada. Són els mateixos que xiulen Víctor i que abans ho feien amb Diego Tristán, Arango, 'Chori Castro"...

Si tenim clar que la competència és vital per a un equip, Miño va perdre l'oportunitat perquè anit Aouate s'assabentàs des d'Israel que el Mallorca havia aconseguit deixar la seva porteria a zero. El substitut va fer tres aturades de mèrit, però ho va espenyar tot amb una errada que va costar un gol, i per poc, no costa la victòria. Perquè el Mallorca va acabar patint. No ens enganyem, si el partit d'ahir hagués estat el primer de la temporada, ens n'hauríem anat cap a cases ben preocupats.

Es va veure una millora, no en faltaria d'altra, però Oltra encara tindrà problemes per trobar competència per a jugadors que, com Víctor, semblen encara perduts. I dic 'encara', perquè encara l'esper. Diuen que les coses que desitges s'han de visualitzar abans perquè passin. Ell farà l'assistència perquè Hemed marqui el gol de l'ascens.

stats