previsions 28/09/2019

Els núvols deixaran algun ruixat aïllat a la Costa Daurada

Aquest any tindrem estiuet de Sant Miquel: demà s'arribarà als 30 ºC en força comarques

Oriol Rodríguez
2 min
La sortida de sol d'avui des de Sant Pere Pescador (l'Alt Empordà)

BarcelonaLa presència de núvols baixos i alguns bancs de boira han afavorit que la nit hagi sigut més suau que les anteriors. Al centre de Barcelona i a l'illa de Buda no s'ha baixat dels 22 ºC. De fet, en diversos punts del litoral la temperatura mínima ha sigut superior als 20 ºC.

Fins a mig matí es mantindran els intervals de núvols baixos, sobretot al Camp de Tarragona, a les Terres de l'Ebre, a la Catalunya Central i al Prepirineu, on seran més compactes. Amb el pas de les hores s'anirà imposant el sol, tot i que a la Costa Daurada es mantindrà el cel força ennuvolat. Aquests núvols seran prou gruixuts per deixar algun ruixat aïllat en punts de la Costa Daurada, que seran més probables fins al migdia.

Probabilitat que avui s'acumulin més de 5 l/m2

La temperatura màxima tendirà a baixar arreu. Se situarà entre 22 ºC i 27 ºC al Pirineu, al litoral i al prelitoral, i entre 25 ºC i 30 ºC a la resta.

Demà al matí el cel tornarà a estar molt ennuvolat al litoral i prelitoral central i sud i en punts de la Catalunya Central. A diferència d'avui, els núvols es trencaran ràpidament i acabarà lluint el sol a tot arreu. A la tarda només quedarà algun núvol poc important en punts del litoral.

Aquest any tindrem estiuet de Sant Miquel. Durant les hores centrals del dia l'ambient serà més càlid. La màxima oscil·larà entre 25 ºC i 30 ºC al Pirineu i al litoral i entre 27 ºC i 32 ºC a la resta. Ara bé, en punts de l'interior de la vall de l'Ebre i al Pla de Lleida s'arribarà a valors de fins a 33 ºC o 34 ºC.

Temperatura màxima prevista per demà
stats