Atrapats al tren: avaria nocturna a la R2

Els usuaris denuncien que van estar prop de dues hores tancats, passades les 22h, mentre esperaven ser transbordats

Esperar prop de dues hores dins d'un tren per acabar sent transbordat a un altre per mitjà de passarel·les. És el viacrucis que van viure ahir a alguns usuaris de la R2 de Rodalies cap a les deu de la nit. Una avaria en un tren que circulava sense viatgers entre Montcada Reixac i Mollet -que va afectar, en concret, el contacte entre la catenària i el pantògraf- va deixar un tren de Rodalies i un de Regional atrapats. I alguns usuaris van haver d'esperar prop de dues hores al tren, com denuncia Jordi Salinas, que lamenta la "ineficàcia de la gestió".

Segons han concretat fonts de Renfe, aquesta avaria va implicar retards en sis trens i Adif no l'ha donat per resolta fins passades les quatre de la matinada. Pel que fa als dos trens atrapats, la companyia assegura que els passatgers d'un es van poder transbordar a l'altre tren en paral·lel a les 23:10 i els de l'altre, a les 23:29. Els trens circulaven per una única via. Nit accidentada, doncs, per als usuaris d'aquests dos trens.

Els usuaris denuncien que l'única informació que van rebre era que el servei estava aturat de forma " momentània" i que la incidència va trigar massa a solucionar-se. L'avaria no ha condicionat l'inici de servei d'aquest matí de dimecres.

Més continguts de