Publicitat
Publicitat

Barcelona i Miami tindran un vol diari a partir del 14 de juny

Iberia i American Airlines augmentaran de tres a cinc els volts setmanals en aquesta ruta en una primera fase, a partir del 4 d'abril

Les aerolínies Iberia i American Airlines augmentaran de tres a cinc els vols directes setmanals de la seva ruta Barcelona-Miami a partir del 4 d'abril i estrenaran un vol diari a partir del 14 de juny amb una oferta global de seients que gairebé arribarà als 60.000 fins a final d'any. Aquesta aposta per reforçar la connexió de l'aeroport del Prat (Baix Llobregat) amb Miami (Estats Units) es duu a terme després de l'èxit de la ruta amb les seves freqüències actuals i s'emmarca en la voluntat d'American Airlines d'ampliar el seu negoci a la capital catalana.

Els representants d'Iberia i American Airlines han destacat avui, en la presentació de les noves freqüències a la Llotja de Mar, seu de la Cambra de Comerç, que els passatgers d'aquests vols podran connectar la ciutat nord-americana amb 105 destinacions més: 47 als Estats Units i 58 a la regió del Carib i l'Amèrica Llatina. El director de vendes a Espanya d'Iberia, Víctor Moneo, ha subratllat a més que aquestes novetats, fruit de l'aliança transatlàntica entre l'aerolínia espanyola i American Airlines, permetran tarifes més avantatjoses per als clients.

Per la seva banda, la vicepresidenta d'American Airlines, Maria Sebastian, ha avançat que, gràcies a aquesta aliança, la contribució d'aquesta companyia a l'economia espanyola el 2010 va ser de prop de 220 milions de dòlars, quantitat que augmentarà el 2012 gràcies al nou vol diari. En aquesta temporada d'estiu, els vols sortiran de Barcelona a les 11:30 hores i arribaran a Miami a les 15:45, i sortiran d'aquesta última ciutat a les 18:05 hores per tornar a la capital catalana a les 09:30 hores.

El representant d'Iberia ha destacat a més que Barcelona ha sigut seleccionada per l'aliança Iberia-American Airlines com una de les quatre ciutats europees (al costat de Milà, Manchester i París) que seran objecte el 2012 d'una especial atenció a l'hora de dur a terme promocions i actuacions destacades. Respecte a la possibilitat d'obrir noves rutes entre els Estats Units i Barcelona, tant el portaveu d'Iberia com la d'American Airlines han assegurat que els seus esforços estan ara centrats en la consolidació d'aquest vol diari, encara que han apuntat que sempre estan atents a noves oportunitats de negoci.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT