Barcelona descarta dedicar un carrer a Samaranch

El regidor de Sants Montjuïc, Jordi Martí, ha explicat per carta a les entitats contràries a la iniciativa que actualment no hi ha consens per fer-ho

La proposta era sobre la taula de l'Ajuntament de Barcelona, que fins i tot havia concretat una possible ubicació a Montjuïc, però, finalment, Joan Antoni Samaranch no donarà nom a cap carrer de la ciutat. Així ho ha comunicat per carta el regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, a les entitats contràries, com ara la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. En aquesta carta, Martí assegura que la iniciativa no compta ara amb el consens necessari per tirar endavant i que, per tant, no es procedirà a fer el canvi.

La necessitat de consens, de fet, era una de les condicions que havia posat la família de Samaranch abans d'iniciar els tràmits per donar nom a un carrer. I, finalment no s'ha aconseguit, tot i que l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, defensava en una entrevista a l'ARA, que seria "bonic" que l'avinguda olímpica portés el nom de Samaranch. PSC, ICV-EUiA i Unitat per Barcelona hi estaven en contra.

Més continguts de