Loteria

Catalunya, el País Valencià i Mallorca pessiguen una part dels tercers premis del sorteig de Reis

Barcelona, Badalona, València, Alacant, Manacor i Calvià han estat les ciutats agraciades. El tercer premi reparteix 1.000 euros per sèrie, 100 euros per dècim

L'administració 170 de la ciutat de Barcelona, al carrer Ausiàs March, ha repartit una part del 26308, un dels números premiats amb el tercer premi del sorteig de Reis que s'ha celebrat aquest matí i que suposen 1.000 euros per sèrie, el que vol dir 100 euros al dècim. El mateix número també ha anat a parar a la ciutat de València.

Els tercers premis d'aquest sorteig, en què els espanyols han gastat 840 milions d'euros, han estat molt repartits per tot l'Estat, i Catalunya, el País Valencià i Mallorca se n'han endut un bon pessic. El 38169 s'ha venut íntegre a la ciutat mallorquina de Manacor; el 42286 també s'ha venut íntegre, en aquest cas, a la ciutat d'Alacant. El 01926 ha estat un dels més repartits –entre sis ciutats, una de les quals ha estat Barcelona. Concretament l'ha venut l'administració 329 de la capital catalana, situada a la Travessera de Dalt, al barri de Gràcia.

Finalment, l'últim tercer premi que ha caigut a Catalunya ha estat el número 99564, que ha caigut a la ciutat de Badalona juntament amb altres cinc ciutats de l'Estat.

Més continguts de