Detingut a Màlaga un segon implicat en la mort d'un jove al Port Olímpic

La policia ja havia detingut un dels presumptes autors a Bilbao

La Policia Nacional va detenir aquest divendres a Màlaga, per una ordre d'arrest dels Mossos d'Esquadra, un home com a presumpte autor de la mort d'un jove, el 24 de gener, al Port Olímpic de Barcelona. Aquesta és la segona detenció en relació a aquest cas després que el 28 de gener l'Ertzaintza va arrestar un altre dels presumptes autors a Bilbao.

En aquest primer cas, la investigació dels Mossos havia aconseguit identificar i ubicar el presumpte autor de l'homicidi a Bilbao, i el jutge en va decretar l'ingrés a la presó.

Segons la investigació dels Mossos, les persones directament relacionades amb l'homicidi al Port Olímpic són tres homes, dels quals només en queda un per detenir, que ja ha estat identificat i té una ordre de cerca i captura.

La investigació dels Mossos continua oberta i està previst que el detingut a Màlaga passi a disposició judicial en els pròxims dies.

Aquesta mort va fer que  molts veïns de la Mina fugissin del barri per la por d'una possible venjança entre clans gitanos.