Publicitat
Publicitat

Palo Alto Market torna el 3 i 4 de gener, però l'accés serà de pagament

Els interessants a veure els 150 expositors hauran d'abonar dos euros per entrar

Palo Alto Market, el mercat que reuneix 150 expositors que ofereixen productes exclusius i que té el suport del dissenyador Javier Mariscal, tornarà el 3 i 4 de gener després de l'èxit de la primera edició, però caldrà pagar dos euros d'entrada per accedir al recinte.

La segona edició tindrà algunes novetats respecte a l'edició inaugural, i l'Espai Gallery tindrà una desena d'expositors de moda que oferiran peces d'edició limitada elaborades amb teixits experimentals, sabates artesanals fetes a mida i peces fabricades amb fibres ecològiques i processos certificats de sostenibilitat.

L'Espai Black agruparà dissenyadors de producte i industrials emergents, nous talents i disseny d'avantguarda, però la resta dels espais mantindrà la configuració.

El recinte de Palo Alto és una antiga fàbrica del barri del Poblenou, rehabilitada i reconvertida en estudis i tallers de creadors, dissenyadors i artistes, que s'ha convertit en un espai de referència a Barcelona que uneix tecnologia i creativitat amb l'herència del passat industrial del Poblenou.

El mercat, que s'instal·larà el primer cap de setmana de cada mes, ocupa els quatre carrers exteriors del recinte (Principal Avenue, Food Street, Central Street i Bugambilia Street) i tres naus interiors (Art Gallery, Espai Black i Espai Blanc), i suma aproximadament 3.700 metres quadrats.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de