Presó per a un agressor sexual que assaltava dones i fugia en patinet

Els Mossos li atribueixen almenys una agressió i quatre abusos sexuals

Ara
2 min
Un cotxe patrulla dels Mossos a Barcelona

BarcelonaS'abraonava sobre de les víctimes al carrer a la nit per fer-los tocaments, no dubtava en fer ús de la violència (a una dona fins i tot va agredir-la a cops de puny) i després fugia en patinet o bicicleta. Aquest era el modus operandi d'un home detingut a Barcelona com a presumpte autor d'almenys una agressió sexual i quatre abusos sexuals comesos entre el gener i el novembre d'aquest any. L'home, de 25 anys, va passar aquest divendres a disposició judicial i el jutge n'ha decretat l'ingrés a presó.

La primera denúncia va tenir lloc el mes de gener passat, quan un home va agredir sexualment una dona mentre accedia al portal de casa seva. Els fets van succeir en plena època de restriccions de lliure mobilitat per la pandèmia, segons ha explicat l'ACN. A partir de la denúncia d’aquesta agressió, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

El 23 de novembre, els Mossos van detenir un home com a presumpte autor d’un abús sexual a una dona. Un grup de persones l’havia retingut a l’interior d’una empresa a la qual havia accedit aprofitant que entrava una treballadora, sobre la qual es va abraonar per fer-li tocaments per tot el cos. En aquella ocasió se'l va detenir i va quedar posteriorment en llibertat.

Els investigadors, però, van poder relacionar el detingut amb la resta de fets que estaven investigant. Totes les víctimes van reconèixer l’home com a la persona que les havia agredit, de manera que el 2 de desembre passat els agents el van tornar a detenir com a presumpte autor de quatre fets delictius. Van recuperar també la bicicleta que feia servir per fugir i, a hores d'ara, la investigació segueix oberta i no es descarta que pugui estar relacionat amb altres delictes.

stats