Protestes ciutadanes
Societat 25/05/2011

Els acampats respiren tranquils amb la decisió de moure la pantalla a Arc de Triomf

Els concentrats celebren que la pantalla s'instal·li a una altra zona i estan convençuts que els aficionats, en cas de victòria blaugrana, respectaran l'acampada

Marta Bausells
1 min
El campament a la plaça Catalunya ahir al matí / PERE TORDERA

BarcelonaLes persones que segueixen acampant a la plaça Catalunya es mostraven satisfets, aquest matí, amb la decisió de l'Ajuntament i del Departament d'Interior de situar la pantalla –per veure la final de la Champions i celebrar una possible victòria– al passeig de LLuís Companys enlloc de la plaça Catalunya. Ho deia un dels membres de la comissió jurídica, que també afirmava que, en cas de victòria, els 'indignats' estan convençuts que "els aficionats respectaran totalment l'acampada" i es quedaran a la zona de Canaletes, sense envair el centre de la plaça. L'aspecte era semblant al dels darrers dies, amb aproximadament dos centenars de persones repartides pels diversos espais, a banda de turistes i curiosos que s'hi apropen.

A més, reiterava el convenciment que no marxaran de la plaça, i que un possible desallotjament tampoc no aturarà el moviment. "Hi ha moltes places per ocupar", sentenciava. Pel que fa a accions concretes per protegir el campament dissabte a la nit, no han decidit res i tot està per votar.

stats