Societat 01/03/2013

Ada Colau: "No tinc cap intenció de defensar Urdangarin del seu desnonament"

La portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha ironitzat a través de Twitter sobre els impagaments del duc de Palma

Ara
1 min
AL CENTRE DEL DEBAT El discurs d'Ada Colau al Congrés i la ILP de la dació en pagament han situat el debat sobre els desnonaments al centre del focus mediàtic.

Barcelona"No tinc cap intenció de defensar Urdangarin dels seu desnonament perquè ja se m'encarregarà la Caixa". Aquesta ha estat la irònica declaració de la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, a través del seu compte de Twitter després que l'advocat del duc de Palma, Mario Pascual Vives, hagi declarat que veu "complicat" que el seu client pagui la hipoteca del palauet de Pedralbes, ja que està a l'atur. Urdangarin, de fet, va explicar davant el jutge instructor del cas Nóos que fa dos trimestres que no paga el rebut del crèdit hipotecari concedit per La Caixa.

Vista aquesta situació i "per acallar rumors", com ha bromejat després del rebombori que ha causat aquesta informació a les xarxes socials, la portaveu de la PAH ha sentenciat que serà La Caixa qui defensi el marit de la infanta Cristina.

La PAH, al seu torn, presentarà durant aquest matí de divendres la nova fase de la seva mobilització: la de perseguir diputats perquè no bloquegin l'avenç sense canvis de la iniciativa legislativa popular de la dació en pagament.

stats