SOCIETAT
Societat 09/07/2011

El jutge dicta presó sense fiança pel suposat autor de dues agressions sexuals a Lleida

L'home, que va ser arrestat la matinada de divendres, ha estat identificat clarament per les dues víctimes a la roda de reconeixement que s'ha fet avui als jutjats

Redacció
1 min

LleidaEl jove de 19 anys que va ser detingut la matinada de divendres a Lleida gràcies a un ampli dispositiu dels Mossos d'Esquadra, Kamen Zama R., ha estat identificat sense cap mena de dubte per les dues víctimes de les agressions sexuals. Les dues vícitimes l'han pogut identificar a la roda de reconeixement que s'ha fet aquest matí als jutjats de Lleida després que el detingut passés a disposició judicial. A més, l'home, en la seva declaració judicial ha reconegut parcialment els fets. El jutge ha dictat per l'acusat presó provisional sense finança per dos delictes d'agressió sexual i dos delictes de robatori amb violència i intimidació amb ús d'arma que han tingut lloc a la capital del Segrià aquesta setmana.

La primera agressió va tenir lloc la tarda del dimecres 6 de juliol al carrer Mariola. La segona, unes hores més tard, la matinada del dijous 7 al carrer Roca Llaurador. En ambdós casos l'agressor també va robar diners i objectes personals a les víctimes.

Tan bon punt els Mossos d'Esquadra van tenir constància de les agressions van posar en marxa un ampli dispositiu específic per identificar, localitzar i detenir-ne l'autor. Una cinquantena d'agents dels Mossos, per torns, així com membres de la Guàrdia Urbana de Lleida, van participar en l'operatiu.

Finalment, la cerca va obtenir resultats cap a tres quarts de tres de la matinada. Un dels equips policials va localitzar a la cruïlla del carrer Roca Llaurador i Pius XII de Lleida un jove que coincidia amb la descripció que les víctimes van fer de l'agressor. Al moment d'identificar-lo se li va trobar a sobre el telèfon mòbil d'una de les agredides.

stats