Societat 08/09/2012

Els experts opinen: "Això és molt millor que Eurovegas"

Els experts avalen el projecte Barcelona World perquè "encaixa amb el model turístic català"

Thaïs Gutiérrez
1 min
FAMÍLIES I LLEURE 
 Els especialistes apunten que el projecte Barcelona World atraurà el turisme familiar, especialment nord-americà  i de països emergents.

BarcelonaEls experts en turisme acullen amb elogis generalitzats i algun recel minoritari l'anunci del projecte Barcelona World, que segons tots els professionals consultats encaixa molt millor amb el model turístic català que no pas l'Eurovegas. Els especialistes fan un repàs als avantatges i inconvenients que veuen en el projecte que el Govern assegura que ha de posicionar el país "com a líder turístic europeu".

Turisme familiar: potenciar un segment molt important per a Catalunya. "Hem de rebre amb satisfacció la notícia perquè el turisme català en surt reforçat", deia ahir Juan Antonio Duro, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili. També apuntava: "El projecte pot reforçar la posició competitiva de Catalunya, sobretot pel turisme familiar i lúdic, i obrir-nos a nous mercats". Per Francesc Valls, catedràtic d'Esade, també és una notícia positiva que pot convertir la Costa Daurada en "un districte internacional del lleure".

Al reportatge sencer hi trobareu, també, els punts següents:

Impacte econòmic: inversions i llocs de treball en un moment complicat.

Negocis i convencions: l'assignatura pendent de la zona de Port Aventura.

Casinos, sí o no?: creixen els dubtes sobre quina ha de ser la presència del joc.

Llegiu-ho a l'ARA Premium.

stats