Societat 16/06/2015

Els nous alcaldes: en bici i en metro

Els alcaldes de València, Joan Ribó; Barcelona, Ada Colau, i Madrid, Manuela Carmena, deixen de banda el cotxe oficial i opten per altres mitjans de transport en el primer dia laboral dels seus mandats

Ara
2 min

BarcelonaNova política, nous mitjans de transport: la bici i el metro. Així van entrar a treballar, ahir dilluns, els nous alcaldes de València, Joan Ribó; Barcelona, Ada Colau, i Madrid, Manuela Carmena, en el primer dia laboral dels seus mandats.

L’alcalde de València, Joan Ribó, es va sorprendre ahir perquè haguera sigut notícia que seguia anant a l’Ajuntament en bicicleta i va assegurar que ho seguirà fent.

Ribó va entrar al consistori valencià ben d'hora, encara no eren les 09.00 h, abans del que habitualment arribava quan era regidor de l’oposició. I ho va fer en bicicleta, un mitjà de transport que utilitza normalment per desplaçar-se. Per això no és gens estrany que el seu equip ja treballi per modificar l’anell ciclista del centre de la ciutat per circular "còmodament" i aconseguir que els carrers tinguin "espai suficient per a les persones".

Ada Colau es dirigeix en metro a l'Ajuntament de Barcelona

Ada Colau va estrenar el mandat ahir aturant un desnonament a Nou Barris. Després, va agafar el metro i es va dirigir a l'Ajuntament de Barcelona. Abans de ser investida, Colau va anunciar que en els desplaçaments eventuals que faci en cotxe oficial no utilitzarà l'Audi fins ara assignat al càrrec d'alcalde. Ella, segons va dir, farà servir un Seat Altea.

Manuela Carmena agafa al metro per anar a treballar el primer dia laborable com a nova alcaldessa de Madrid

Una altra alcaldessa que ahir es va desplaçar al seu nou lloc de treball en metro va ser Manuela Carmena. Diversos mitjans de comunicació espanyols van acompanyar la nova alcaldessa de Madrid en el trajecte.

stats