Aparten el professor d'hípica denunciat per abusos sexuals

L'home va ser absolt per un cas aquest març passat i ara té tres procediments més oberts

i
Albert Llimós Bifet
2 min
El professor d'hípica durant la celebració del judici.

BarcelonaLa direcció del centre hípic Mas Batlló, a Vilallonga de Ter (Ripollès), ha apartat de qualsevol funció el professor Xavier P, que va ser denunciat per tres dones el 13 d'abril per abusos sexuals. Des del centre han explicat a l'ARA que han enviat un correu a totes les famílies i usuaris per informar d'aquest canvi, sobretot a les persones que havien apuntat els seus fills a les colònies d'aquest estiu. En aquest sentit, a partir d'ara, tot el monitoratge el faran noies. "Volem transmetre calma, aquesta persona ha estat apartada tot i que no hem rebut cap notificació de les denúncies ni tampoc per part dels Mossos", ha explicat una portaveu de l'hípica.

L'ARA va avançar la setmana passada que tres dones van denunciar Xavier P; el primer cas per uns fets ocorreguts el 1996, mentre que l'últim episodi es remunta al 2016. Es tracta de tres denúncies que arriben després que la secció tercera de l’Audiència de Girona absolgués el professor aquest mes de març d'haver abusat sexualment d’una noia de 15 anys. A més, aquest diari té constància d’una cinquena noia a qui presumptament l'acusat va fer tocaments, però que, de moment, no ha volgut cursar la denúncia.

En el primer cas el professor va agafar la Cristina, que llavors tenia 17 anys, desprevinguda, i va començar a fer-li pessigolles i tocar-li els pits. A la Sónia la va seguir fins al bany, on la va abraçar i tocar-li el cul, i poc després, en un banc, va tocar-li els pits per sota de la samarreta. A la Marta, quan era menor, la va agafar per darrere i la va començar a acariciar pel ventre, pujant a poc a poc, mentre li xiuxiuejava coses a l’orella fins que una companya va aparèixer i va permetre que la Marta s’escapolís.

stats