Societat 29/04/2014

Barcelona no donarà noves llicències de pisos turístics als barris amb més concentració

La suspensió durarà mig any i l'ha pactada el govern municipal amb el PP

Europa Press
1 min
Els veïns d’un apartament turístic irregular situat al Barri Vell de Barcelona van denunciar la situació  il·legal de l’allotjament amb pancartes a la façana.

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona suspèn aquest dimecres la concessió de noves llicències de pisos turístics en algunes de les zones més visitades de la ciutat, inclosos tot el districte de l'Eixample i els barris de Vila de Gràcia, Poblenou, Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, Poble-sec, Sant Gervasi - Galvany, Putget - Farró, Clot - Camp de l'Arpa i voltants de l'Hospital de Sant Pau i de l'estació de Sants.

La suspensió, que durarà mig any , l'ha anunciat en roda de premsa el líder del PP al consistori , Alberto Fernández Díaz, que ha presentat aquesta mesura que aquest dimecres aprovarà el govern municipal a instàncies dels populars .

Alberto Fernández ha assegurat que les dades oficials reflecteixen que cal actuar, perquè les llicències d'habitatges per a ús turístic s'han disparat en poc temps: de 2.680 a finals de l' any 2011 als 7.480 amb data 28 de febrer.

stats