Societat 18/11/2016

Una besnéta de l'àvia morta a Reus escriu a l'Ajuntament per queixar-se del tractament del cas

Una amiga i advocada explica a RAC1 que ha enviat una instància en nom d'aquesta parenta perquè "l'alcalde ha explicat el que li ha donat la gana" sobre els fets

Ara
1 min
El pis calcinat per l’incendi en què va morir una dona gran a Reus continuava ahir precintat pels Mossos d’Esquadra.

Barcelona"Els demanem que callin, que callin i deixin d'explicar el que els dóna la gana; se suposa que l'Ajuntament ha de garantir la nostra privacitat". Aquesta és la queixa amarga que ha fet arribar a l'Ajuntament de Reus Àngels Alegre, advocada i amiga d'una besnéta de l'àvia morta en un incendi causat per una espelma després de dos mesos amb la llum tallada.

Alegre ha exposat els seus arguments en declaracions al programa 'El món a RAC1', al qual ha enviat una còpia de la instància que ahir va fer arribar a l'Ajuntament de la capital del Baix Camp en nom de la bésneta. Segons ella, la família està patint pel que s'està dient als mitjans de comunicació arran dels comentaris sobre la "complexitat" de l'entorn de la víctima. "La besnéta em va trucar plorant, farta de tot el que s'està dient", ha assegurat.

També ha explicat que ahir, després de fer arribar la instància, un representant de l'alcaldia li va trucar per disculpar-se, però "el mal ja està fet, amb tot el que han dit a les televisions privades".

A més a més, s'ha queixat, hi ha hagut "una descoordinació molt gran" a l'Ajuntament. "Molta burocràcia, poca humilitat i molt poder que no se sap gestionar", ha afegit Alegre en les seves declaracions.

stats