Societat 22/09/2013

Campanya 'Més a prop, coneixement, compromís, cooperació' al Palau Robert

L'exposició reflexiona sobra la pobresa a partir de quatre drets humans: l'accés a l'aigua, l'alimentació, la salut i l'educació

Ara
1 min
Cartell de la campanya 'Més a prop' al Palau Robert

BarcelonaLa Sala Cotxeres del Palau Robert acull des del 19 de setembre la campanya 'Més a prop, coneixement, compromís, cooperació', que reflexiona sobre les causes i els efectes de la pobresa a partir de quatre drets humans bàsics com son l'accés a l'aigua, l'alimentació, la salut i l'educació.

També dóna a conèixer la tasca que institucions i entitats de cooperació per al desenvolupament, la pau i els drets humans realitzen des d'àmbits diferents perquè totes les persones, visquin on visquin, puguin gaudir d'una vida digna, així com per aconseguir la màxima eficàcia de la cooperació i el desenvolupament sostenible tan del Nord com del Sud.

'Més a prop' compta amb un programa d'activitats paral·leles, que inclou un cicle de documentals, xerrades i debats, així com una sessió especial de conta contes el dia de la Mercè -24 de setembre- a les 11 del matí al jardí del Palau Robert. Les escoles poden fer visites guiades i disposen de materials pedagògics per treballar a l'aula, abans i després de la visita.

L'exposició, que es podrà visitar fins el 7 de gener de 2014, ha estat impulsada per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i organitzada per més de trenta ONGs de cooperació al desenvolupament, drets humans i pau, universitats, institucions i administracionspúbliques catalanes.

stats