SOCIETAT
Societat 30/05/2014

L'Ajuntament de Barcelona confirma que atura l'enderrocament de Can Vies

El consistori fa una crida per mantenir les negociacions amb la plataforma de suport al centre social

Ara
1 min
Agents privats vigilen el solar de Can Vies / CÈLIA ATSET

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha anunciat a través d'un comunicat que ha aturat les obres d'enderroc del centre social Can Vies aquest divendres."S'han aturat atenent la petició feta pel Centre Social de Sants", deixa clar el comunicat. Alhora el consistori demana "predisposició" per part de totes les parts implicades en el conflicte de Can Vies per mantenir les negociacions.

"Malgrat la posició anunciada aquest matí pels col·lectius de Can Vies, l'Ajuntament de Barcelona manté l'aposta per trobar una solució acordada i satisfactòria per a totes les parts", insisteix el consistori en l'escrit. La plataforma de suport a Can Vies ha donat per trencades les negociacions aquest mateix divendres al matí.

L’Ajuntament de Barcelona ha expressa un cop més el seu rebuig més "enèrgic" als aldarulls i violència que s’han viscut en els últims dies. "Són uns incidents absolutament injustificables i que en cap cas ajuden ni la ciutat ni les entitats i col·lectius que treballen a favor de la cultura i l’activitat social del barri", diu. En aquest sentit, el consistori ha fet una crida perquè cessin els incidents i que qualsevol "protesta o convocatòria que es vulgui celebrar a la ciutat es faci de manera pacífica".

L’Ajuntament de Barcelona i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) realitzaran al llarg d'aquest divendres un perímetre de protecció a la finca per evitar qualsevol risc per a les persones.

stats