Societat 01/04/2013

'What is more, I am a Catalan'

Diferents personalitats del país llegeixen fragments de l'històric discurs de Pau Casals a l'ONU, en un vídeo promogut per Help Catalonia

Ara
1 min

BarcelonaAnna Simó, Ferran Mascarell, Muriel Casals i Núria Feliu són, entre d'altres, les personalitats escollides per llegir l'històric i ja mític discurs que el músic Pau Casals va llegir a l'ONU el 24 d'octubre de 1971. Aquests noms, i altres com Irene Rigau i Oriol Amorós, han respost així a la invitació feta des de Help Catalonia, l'entitat que promou la iniciativa.

Help Catalonia busca aconseguir que el món sàpiga què passa a Catalunya i què vol una part del país. En el marc de l'estratègia per tal d'internacionalitzar la lluita pel dret a decidir l'entitat ha decidit reviure el que probablement ha sigut l'espot més impactant de la lluita pel reconeixement internacional de Catalunya: el discurs que Pau Casals va pronunciar davant els membres de les Nacions Unides ara fa 43 anys.

La iniciativa de Help Catalonia ha consistit a convidar diferents personalitats del món de la política, la societat i la cultura a llegir cadascuna un fragment del discurs, en anglès, i subtitulat en cinc idiomes.

stats