Societat 23/07/2017

Cinc detinguts per l'homicidi d'un ancià a Castellar del Vallès després d'un robatori el 2016

Els lladres van agredir, lligar i emmordassar l'home, de 80 anys, que va morir com a conseqüència de les ferides

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones per la seva presumpta relació amb l'homicidi d'un home de 80 anys, que va morir com a conseqüència de les ferides patides en el transcurs d'un robatori violent al seu domicili de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) el juny de l'any passat.

Segons ha informat aquest diumenge la policia catalana, l'ancià va morir després que els lladres entressin a casa seva, l'agredissin, el lliguessin i l'emmordassessin. Poc més d'un any després dels fets, el 18 de juliol els Mossos van detenir tres homes de 28, 30 i 44 anys com a presumptes autors materials dels fets i dues dones de 23 i 55 anys com a encobridores d'aquests fets.

Els Mossos van practicar registres en un domicili de Castellar del Vallès, en un altre de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i en dos de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), en un dels quals van trobar diverses quantitats de cocaïna, haixix i marihuana.

El robatori amb homicidi va passar el 26 de juny del 2016 i els Mossos van sospitar des del primer moment que algú pròxim a la víctima va facilitar als agressors informació per dur-lo a terme, encara que no han detallat el tipus de relació que mantenien els detinguts amb l'ancià mort.

stats