SOCIETAT

Els danys públics pels aldarulls de Can Vies ja sumen 155.000 euros

En els aldarulls de la nit d'aquest dimecres van provocar danys que ascendeixen als 62.000 euros -van cremar 62 contenidors i es van bolcar 220-

El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Joaquim Forn, ha xifrat en 155.000 euros els danys públics provocats durant els disturbis generats entre dilluns a la nit i la matinada d'aquest mateix dijous després del desallotjament del centre Can Vies.

En declaracions als periodistes, ha especificat que en els aldarulls de la nit d'aquest dimecres es van provocar danys que ascendeixen als 62.000 euros -van cremar 62 contenidors i es van bolcar 220-, i els Mossos d'Esquadra van detenir 27 persones , mentre que la Guàrdia Urbana va detenir a tres.

Ha reiterat la voluntat de l'Ajuntament de negociar "amb aquells que estiguin pel diàleg, no amb els que estiguin per la violència", i ha remarcat que l'important és buscar solucions.

Després que la delegació del govern de l'Estat a Catalunya hagi ofert col·laboració a la policia catalana, Forn ha descartat que la Policia Nacional enviï efectius per reforçar la seguretat policial.

Més continguts de