Societat 04/11/2020

Desnonen Angela Dobrowolski, l'exparella de Mainat

Els Mossos han executat aquest matí l'ordre dictada per un jutjat de primera instància

Ara
1 min
Ángela Dobrowolski a l'entrada dels jutjats avui a Barcelona acompanyada del seu advocat, Jorge Albertini

BarcelonaLa policia ha desnonat, aquest matí a primera hora, Angela Dobrowolski, l'exparella del productor de televisió Josep Maria Mainat. La comitiva judicial l'ha fet fora de la casa de Mainat al barri d'Horta de Barcelona en una actuació que, segons fonts policials, s'ha dut a terme sense incidents i que ha començat a les vuit del matí i s'ha donat per acabada abans de les deu.

El desallotjament l'havia ordenat el jutjat de primera instància número 16 de Barcelona, que és el que tramita el divorci de la parella, Dobrowolski, que era coneixedora de la data fixada per al desallotjament, està acusada d'haver intentat matar Mainat administrant-li dosis d'insulina mentre dormia. El matrimoni té dos fills, que ara viuen amb el pare perquè la mare té una ordre d'allunyament d'ells i de Mainat.

Des que el productor la va denunciar per intentar matar-lo, els Mossos d'Esquadra han arrestada dues vegades Dobrowolski, una per aquesta temptativa d'homicidi a finals de juny i una altra per una denúncia de falsificació de xecs, també del productor.

Ja feia setmanes que s'havia superat el termini perquè Dobrowolski abandonés el domicili de forma voluntària i, per això, s'havia dictat una ordre per desallotjar-la. Segons fonts judicials, totes les parts coneixien la data fixada per al desallotjament, que s'ha produït sense incidents. Des del TSJC han explicat que "la recuperació de les claus per al legítim propietari s’ha produït sense cap incident" i que a l'habitatge tan sols es trobava la persona demandada, acompanyada dels seus advocats, i s’ha pogut practicar la diligència sense cap incidència.

stats