Salut pública
Societat 04/06/2021

Detecten un miler de productes caducats en una botiga de Barcelona

Un veí va alertar de l'estat dels productes, que la Guàrdia Urbana ja ha retirat de l'establiment

Ara
1 min
Agents de la Guàrdia Urbana durant el moment de la inspecció.

BarcelonaLa Guàrdia Urbana ha trobat prop d'un miler de productes caducats en un establiment d'alimentació del districte de Sants-Montjuïc. Els agents van rebre la trucada d'un veí que havia detectat a la botiga uns quants productes que ja havien superat la data de caducitat marcada però que continuaven a la venda. Després d'una inspecció de l'establiment, la policia va retirar de les prestatgeries un total de 985 productes en mal estat i va aixecar acta amb quatre infraccions de la normativa.

Quatre infraccions

Fonts municipals expliquen que, a banda de vendre productes no aptes per al consum, l'establiment estava en una situació de "greu mancança" de condicions higièniques, no disposava de cartell que indiqués que únicament s'autoritzava la venda de begudes alcohòliques a persones majors d'edat ni tampoc hi havia full de reclamacions.

Les mateixes fonts indiquen que, malgrat que es continuen fent inspeccions als establiments de la ciutat, les infraccions per falta de condicions sanitàries són cada vegada menys freqüents.

Estat higiènic d'un dels espais del local.
Alguns dels productes interceptats pels agents.
stats