Societat 09/05/2019

Un home detingut per una agressió i dos abusos sexuals al Baix Llobregat

L'arrestat hauria comès els tres delictes a la vora del riu Llobregat

Ara
2 min
Una gorra de Mossos d'Esquadra dins d'un cotxe patrulla / PERE VIRGILI

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir el diumenge 5 de maig un home com a presumpte autor d'una agressió i dos abusos sexuals. L'arrestat hauria atacat a les tres víctimes a la vora del riu Llobregat. El retrat robot de la Unitat Central de Fotografia i Audiovisuals de la policia va fer que s'identifiqués a l'home, que també va ser reconegut per les víctimes.

El primer abús sexual hauria sigut a finals del 2018 a Sant Andreu de la Barca. Una dona que estava fent esport a la vora del riu va notar com un home l'agafava per la cintura i l'estirava, però va aconseguir desfer-se de l’agressor. El febrer del 2019 l'home hauria actuat en el mateix municipi, quan va agredir sexualment una dona, també a la vora del riu. L'agressor va intentar tirar-la a terra i li va fer tocaments. La dona va aconseguir alliberar-se i l'home va fugir. Segons fonts policials, l'últim abús sexual que va cometre el detingut va ser el mes de març, aquest cop al Papiol, també al costat del riu. L'arrestat va agafar una dona pel darrere i li va fer tocaments. La víctima es va defensar fins que l’home la va deixar anar i va fugir del lloc corrents.

La policia va sospitar que l'autor dels delictes podia ser la mateixa persona perquè els tres fets havien tingut lloc a la vora del riu Llobregat. A més, les descripcions del presumpte agressor que van fer les víctimes coincidien. El retrat robot de la Unitat Central de Fotografia i Audiovisuals (UCFA) dels Mossos va ser clau en la investigació i totes tres dones van confirmar la sospita: l'autor de l'agressió i els dos abusos sexuals seria el mateix.

Diumenge els agents van detenir l’home a la vora del riu Llobregat, a Martorell. L’arrestat, que té 40 anys i és veí de Cornellà de Llobregat, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés en un hospital psiquiàtric.

stats