Societat 10/07/2014

Detinguts quatre membres de la federació d'associacions de cànnabis

Segons l'entitat, l'operació s'hauria realitzat aquest dijous al matí

Efe
1 min

BarcelonaLa Federació d'Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya (Fedcac) ha informat aquest dijous que els Mossos d'Esquadra han detingut quatre dels seus membres en una operació que s'hauria realitzat aquest matí. La Fedcac ha emès un comunicat en la seva pàgina web en la qual explica els fets, un organisme que aposta per la regulació definitiva del sector basant el seu model en un codi de bones pràctiques. Segons assegura l'entitat, han tingut coneixement aquest matí de la intervenció del cos policial de Mossos a l'associació Airam, membre actiu de Fedcac.

Els Mossos han entrat a la seu de l'associació Airam de Barcelona en un operatiu en el que han detingut quatre membres de l'entitat, però encara que no se saben els motius. Airam és una associació que participa en el procés regulador de forma molt activa des del primer dia, és membre fundador d'aquesta federació i "està al corrent de totes les obligacions administratives i fiscals que s'exigeix a qualsevol entitat d'aquestes característiques per part de l'administració, i al corrent també de totes les obligacions que s'exigeixen en el model regulador intern de la Federació", ha informat Fedcac.

"Des de la Fedcac condemnem rotundament aquests fets, ja que entenem que no és res més que un altre dels tants que formen part d'aquesta situació generalitzada d'inseguretat jurídica i persecució policial, de la que les associacions cannàbiques som víctimes", ha denunciat Fedcac al seu comunicat.

stats