Societat 31/07/2012

"Gràcies a la meva dona, m'he salvat": la recuperació de Miguel Boyer en 11 frases

L'exministre d'Economia de Felipe González parla per primer cop en una entrevista sobre com es troba després de l'hemorràgia cerebral que va patir al febrer

Efe
2 min
Miguel Boyer i Isabel Preysler al porxo de casa seva, a Madrid / EFE

Madrid1. Miguel Boyer: "He tingut sort, molta sort. Em trobo molt bé".

2. "Gràcies a la meva dona –destaca Miguel Boyer– m'he salvat".

3. "Sóc el que més neda de tota la família", assegura l'exministre, que està en procés de rehabilitació i només descansa de la teràpia els diumenges.

4. "Espanya aconseguirà superar la situació en dos o tres anys", vaticina el conseller de diverses empreses, com Red Elèctrica o Royal Urbis.

5. "Està molt al corrent del que passa", afegeix Isabel Preysler, que comenta l'interès amb què el seu marit va seguir el desenvolupament de la campanya electoral i les posteriors eleccions a França que han portat el socialista François Hollande a la presidència de la República.

6. Preysler explica que el seu marit, en recobrar la consciència a la UCI de la clínica, donava les gràcies a les infermeres "en anglès, i això que si hi ha un idioma que domina a la perfecció és el francès".

7. L'exdona del cantant Julio Iglesias afirma que el sentit de l'humor "és una bona eina per encarar i superar una situació com aquesta". Es mostra convençuda que per superar la malaltia calia trobar forces allà on fos. "Sempre pots, encara que creguis al principi que no podràs amb això".

8. Boyer té un record especial i emocionat per a la seva filla amb Isabel Preysler, Ana Boyer. "No podia anar a la universitat, no es podia concentrar a les classes".

9. Miguel Boyer no desaprofita cap ocasió per mostrar el seu agraïment a tots els que s'han interessat pel seu estat de salut, per a tots aquells que estan pendents que superi "a poc a poc la situació", perquè el procés "és lent. Però per treballar per aconseguir-ho, que no quedi", recalca.

10. Aquest és el motiu pel qual aquest estiu no hi haurà vacances per al matrimoni Boyer-Preysler, que es quedarà a Madrid. "El Miguel no pot interrompre la rehabilitació", afegeix ella.

11. Miguel Boyer torna a apel·lar repetidament a la sort que l'ha acompanyat aquests mesos. "He tingut molta, molta sort, perquè podria haver passat una cosa més grossa", conclou.

stats