SUCCESSOS
Societat 22/10/2012

Mor l'autor del doble crim d'El Salobral després de disparar-se un tret al cap

Un ampli dispositiu policial el mantenia encerclat i ell estava atrinxerat i armat en una finca familiar

Efe
1 min
Controls de la Guàrdia Civil als accessos del Salobral (Albacete), on s'ha atrinxerat l'autor d'un doble crim / EFE

AlbaceteEl pressumpte autor del doble crim d'El Salobral, Joan Carles Alfaro, ha mort poca estona després de disparar-se un tret al cap, segons ha confirmat a l'agència Efe la Guàrdia Civil. Inicialment, els serveis sanitaris havien aconseguit reanimar-lo.

Un ampli dispositiu policial el mantenia encerclat i ell estava atrinxerat i armat en una finca familiar mentre un mediador intentava convèncer-lo.

Els agents havien posat en contacte el pare de l'agressor amb el seu fill per fer-li entendre que el millor era que s'entregués. La Unitat Especial d'Intervenció de la Guàrdia Civil portava el pes de l'operació, reforçada per un centenar d'agents que controlaven i custodiaven els accessos.

L'home ha respost amb diversos trets, sense provocar danys personals. Al lloc dels fets també s'han desplaçat dues UVI mòbils. Finalment s'ha disparat un tret al cap.

El succés que ha commocionat El Salobral, una petita població manxega, va produir-se dissabte al vespre quan el presumpte homicida va trucar a la Guàrdia Civil per comunicar que havia disparat contra una menor de 13 anys. Més tard, l'home també va matar un veí de 40 anys que havia sortit al carrer a fumar. Des de dissabte, l'agressor fugia de la policia.

stats