Societat 23/09/2014

"Ho vaig fer d'acord amb la doctrina del partit": El comiat de Gallardón, en 10 frases

El ministre de Justícia recorda que va impulsar la reforma de l'avortament perquè l'hi van encarregar

Ara
1 min

MadridEl ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, ha anunciat la seva dimissió en una compareixença en què ha recordat que va impulsar la reforma de l'avortament perquè l'hi van encarregar. Aquests són els moments més destacats de la seva intervenció, en 10 frases:

1. "El que els vinc a anunciar és la meva dimissió com a ministre de Justícia del govern d'Espanya, que ja vaig avançar la setmana passada al president del govern".

2. "No he tingut la capacitat per convertir en projecte de llei l'avantprojecte de llei que vam aprovar en consell de ministres".

3. "Vaig fer el que vaig creure que havia de fer, el que vaig creure honestament que se m'havia encarregat".

4. "Ho vaig fer d'acord amb la doctrina del nostre partit i amb el criteri del recurs del partit al Tribunal Constitucional".

5. "Era jo el que estava equivocat, quan al juny vaig dir amb convicció que el projecte s'aprovaria aquest estiu".

6. "Demano perdó a qualsevol membre de l'oposició a qui en els debats dialèctics hagi pogut ofendre a nivell personal".

7. "A la vida s'ha de ser conseqüent, i m'hauria agradat poder dir als nostres votants que aquest projecte estava en marxa".

8. "No sóc la persona adequada per tirar endavant amb convicció la nova forma de regulació de l'avortament que ha anunciat el president del govern".

9. "La decisió que adopto no és només d'abandonar el ministeri de Justícia, deixo la política, ja vaig dir quan vaig deixar l'Ajuntament que aquest seria el meu últim lloc".

10. "He arribat al final d'una època fascinant de la meva vida, que m'ha donat més del que jo li he donat a ella".

stats