SOCIETAT
Societat 09/11/2011

Interior obre un expedient a Aena per no comunicar la caiguda del subministrament elèctric del Prat

El conseller Felip Puig assegura que no es va trucar a Interior, que és qui té la competència en protecció civil, i que se n'ha assabentat per la ràdio aquest matí

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha explicat avui que s'ha obert un expedient informatiu –que es pot convertir en un expedient sancionador– a Aena i a l'aeroport del Part per no haver comunicat ahir la caiguda del subministrament elèctric aquesta nit, que ha obligat a desviar alguns vols.

Ha assegurat que no es va comunicar res a Interior, que és qui té la competència en protecció civil i hauria d'haver activat el pla Aerocat, i que se n'ha assabentat aquest matí per la ràdio.

"És un dels inconvenients de no tenir la gestió dels aeroports", ha dit.

L'aeroport del Prat ha patit una apagada elèctrica durant la nit de dimarts a dimecres: les instal·lacions s'han quedat, passades les 22 hores, sense subministrament elèctric durant uns 20 minuts. A conseqüència d'aquesta fallada elèctrica, ha calgut desviar alguns vols amb destinació a Barcelona fins als aeroports de Girona, Reus, Palma, Perpinyà i Tolosa.

stats