Societat 30/06/2020

Investiguen la violació d'una noia a Lloret de Mar

El sospitós va seguir la víctima mentre tornava a casa i la va atacar quan travessava un parc

Ara
1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos, en una imatge d’arxiu.

Lloret de MarEls Mossos d'Esquadra busquen un home per haver violat una noia a Lloret de Mar la nit de diumenge a dilluns. Segons l'ACN, ahir a la tarda la víctima va anar a la comissaria de Blanes per denunciar l'agressió sexual. La noia, que té 21 anys, va explicar que un desconegut la va seguir i, mentre travessava un parc, la va fer caure a terra i, després de forcejar, la va acabar violant.

Els Mossos han obert una investigació per identificar i detenir el sospitós. La víctima, que és veïna de la població, ha explicat als investigadors que un home que no coneixia de res la va començar a seguir. Eren cap a les quatre de la matinada quan la noia va deixar els amics amb qui havia sortit per tornar cap a casa. Segons l'ACN, el sospitós va perseguir la víctima per diversos carrers fent-li insinuacions sexuals. La noia va accelerar el pas però quan travessava un parc de la població l'agressor la va atacar per l'esquena i la va tirar a terra.

La víctima va intentar repel·lir l'atac i van forcejar però, finalment, l'home la va violar. La noia va trucar al telèfon d'emergències 112 i, espantada, va acabar marxant del lloc. Ahir cap a dos quarts de set de la tarda va anar a la comissaria dels Mossos de Blanes per denunciar l'agressió sexual. La víctima ha facilitat una descripció de l'atacant i els Mossos han obert una investigació per identificar-lo, també a través de les imatges de les càmeres de videovigilància que hi pugui haver al llarg del recorregut que va fer la noia i que hagin pogut captar l'agressor.

stats