Societat 11/10/2014

La jutge envia a presó un botiguer d'Hostalric per abusar sexualment de vuit nenes

El detingut, que regenta una botiga de llaminadures, hauria aprofitat que les menors hi anaven a comprar per fer els tocaments

Acn
1 min

Santa Coloma de FarnersEl jutjat d'instrucció número 4 de Santa Coloma de Farners ha enviat a presó un veí d'Hostalric per abusar sexualment d'almenys vuit menors d'edat. El suposat pedòfil hauria fet els tocaments a les nenes aprofitant que anaven a comprar a la botiga de llaminadures que regenta a la població. Segons informa el 'Diari de Girona', els Mossos d'Esquadra el van detenir dimarts i la investigació va començar perquè una de les víctimes va explicar els tocaments a una veïna.

La investigació va començar arran d'una primera denúncia que va presentar la família d'una nena de 9 anys. La menor va explicar a una veïna que el propietari de la botiga l'havia tocat. De seguida, la veïna va avisar la mare de la nena i va interposar la denúncia. Des d'aleshores, el degoteig de denúncies ha estat constant i ja hi ha vuit nenes d'entre 9 i 12 anys que han denunciat el suposat pedòfil.

Divendres al matí, el jutjat va fer l'exploració a algunes de les denunciants. Algunes d'elles van explicar que el suposat pedòfil les feia seure a la falda darrere el taulell de la botiga i, llavors, les tocava per sota de la roba. El botiguer donava caramels a les nenes i, a més, els deia que no diguessin res perquè era un secret i les podien castigar.

stats