Societat 24/11/2016

Macrooperació contra una xarxa de proveïdors de manters

Entre els detinguts hi hauria un treballador del port de Barcelona

Enric Borràs
1 min
Un agent de la policia local de Mataró, en un dels magatzems que s'estan registrant en l'operació policial

BarcelonaMacrooperació policial contra una xarxa de proveïdors de manters a Barcelona, Badalona, Mataró i l'Hospitalet de Llobregat. Des de les 09.45 h uns 200 agents de la Guàrdia Urbana i de les policies locals de la resta de municipis s'han desplegat per aquestes ciutats per desarticular una xarxa de falsificadors de material destinat a la venda ambulant, segons ha avançat SER Catalunya i han confirmat fonts pròximes a la investigació a l'ARA.

Segons fonts relacionades amb l’operació consultades per aquest diari, de moment s'han arrestat 7 persones i s'han fet una vintena de registres. En el cas de la capital catalana, tots els escorcolls s'han concentrat al barri de Besòs, al districte de Sant Martí. Entre els arrestats hi hauria com a mínim un treballador del port de Barcelona, segons aquestes mateixes fonts.

És un dels cops més importants que s’han fet mai en aquest àmbit a Catalunya. Les policies locals s'han coordinat amb el servei de Vigilància Duanera de l'Estat, que també ha desplegat 35 agents per l'operació.

Als detinguts els investiga el jutjat d’instrucció número 32 de Barcelona per un delicte contra la propietat industrial, però el cas està sota secret de sumari. L’operació encara continua oberta i hi ha escorcolls en marxa.

stats