Arresten quatre homes a l'aeroport de Palma per una violació en grup

La Guàrdia Civil ha descartat totalment la implicació d'un dels detinguts, que ha quedat en llibertat

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous quatre homes de nacionalitat alemanya a l'aeroport de Son Sant Joan de Palma quan estaven a punt de sortir del país, segons ha avançat el 'Diario de Mallorca' i ha pogut confirmar l''Ara Balears', hores després que una dona els denunciés per haver-la violat. L'agressió sexual es va cometre dimecres en un hotel de Cala Rajada. Un ginecòleg de l'hospital de Son Espases ho ha acreditat després d'explorar-la, segons el diari.

La víctima, que ha declarat aquest migdia davant els agents del cos policial, ha descartat totalment la implicació d'un dels quatre detinguts, que a la tarda ha quedat en llibertat. Els altres tres homes continuen als calabossos de la Guàrdia Civil a Artà i podrien passar aquest divendres al matí a disposició judicial, encara que el cos policial no ha pogut concretar si ho faran als jutjats de Palma o als de Manacor. Mentrestant, continuen investigant quina és la seva implicació exacta en els fets. 

Els presumptes violadors haurien insistit a mantenir relacions sexuals amb la víctima, però ella s'hi va negar, segons el 'Diario de Mallorca'. Tot i això, dos d'ells la van violar mentre els altres no haurien fet res per aturar-los. Immediatament després dels fets, ella va presentar-se a les dependències del cos policial i va interposar una denúncia. Tot just unes hores més tard, aquest dijous al matí, els agents han arrestat els sospitosos a l'aeroport de Palma quan es disposaven a embarcar a un avió.

Més continguts de