Societat 04/06/2013

Michael Douglas nega ara haver dit que el sexe oral va causar el seu càncer i 'The Guardian' en difon la frase enregistrada

El portaveu de l'actor diu que el diari britànic va tergiversar la declaració i el rotatiu respon traient a la llum el moment clau de l'entrevista

Ara
1 min

BarcelonaAl portaveu de Michael Douglas li ha sortit el tret per la culata. Només un dia després que l'actor afirmés, en una entrevista al diari 'The Guardian', que el seu càncer a la gola tenia origen en el sexe oral, el seu representant, Allen Burry va negar a Associated Press que aquestes declaracions s'haguessin produït. "Estaven parlant de les causes del càncer de gola, entre les quals hi ha el sexe oral, com ja se sap des de fa temps", va dir Bury. Ara, 'The Guardian' ha publicat l'àudio de l'entrevista que el periodista Xan Brooks va fer a l'actor, i n'ha transcrit la part rellevant.

En un moment de la conversa, el periodista pregunta a Douglas si creu que l'excés de drogues, alcohol i tabac van poder influir en el desenvolupament de la malaltia. La resposta de l'actor és clara: "No. No. Sense voler entrar en detalls, aquest tipus de càncer el causa el VPH [virus del papil·loma humà], que s'agafa practicant el cunnilingus".

El diari ha negat les acusacions de falsedat en la informació difosa, i ha assegurat que el representant de Douglas no era present en el moment de l'entrevista.

stats