Loteria

Catalunya rasca part del segon i tercer premi del sorteig del Nen, que toca íntegrament a Logronyo

El primer premi ha recaigut al 41.665, el segon al 44.469 i el tercer al 19.467

ARA
2 min
Alegria a l'administració de loteries del centre comercial Las Arenas de Barcelona, on s'han venut dècims del segon premi del Nen

BarcelonaCatalunya gairebé se'n va de buit del sorteig del Nen, el primer de l'any i el que dona per acabat el període nadalenc. El primer premi de la rifa, el 41.665, dotat amb 200.000 euros per cada dècim, ha anat a parar íntegrament a la ciutat de Logronyo. La resta de grans premis han complert amb el tòpic de repartir la sort, en una pluja de milions –seguint amb el gastat argot de l'atzar– que ha regat bona part del territori espanyol.

Així, Catalunya només ha esgarrapat petites mossegades dels dos premis inferiors, i també molt repartit. El segon premi, el 44.469, valorat en 75.000 euros al dècim, s'ha venut en una vintena d'administracions de municipis com Manresa, Barcelona –en punts de venda situats entre d'altres a El Corte Inglés, al centre comercial Arenas i a Diagonal Mar–, Sant Fruitós de Bages, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Puig-Reig i Sant Adrià de Besòs, entre d'altres. A més, també ha arribat a les comarques de Girona gràcies a dues administracions empordaneses, una a Roses i una altra a Figueres, a dues de Tarragona -en concret a l'Espluga de Francolí i Falset- i ha passat de llarg de la demarcació de Lleida.

Diversos dècims del tercer premi, dotat amb 25.000 euros al dècim, han recaigut en el número 19.467, venut a l'administració de l'Avinguda del Carrilet de l'Hospitalet de Llobregat.

A la Rioja és on l'alegria s'ha deixat veure davant de l'administració de loteria de Logronyo, que ha repartit la majoria dels 500 dècims agraciats amb el premi gros, que també s'ha venut entre els clients del càmping del municipi d'Haro i al bar Trompeta de Plata de Logronyo, que ha vist com la tenacitat ha tingut recompensa, ja que estava abonat a aquest número des de fa un quart de segle. Juan Jiménez, un dels agraciats, ja ha passat per l'administració per celebrar que l'atzar l'ha triat a ell i, segons explica el diari Larioja.com, la notícia l'ha sorprès comprant en un mercat de segona mà. L'home fa quatre anys que està a l'atur i li acaben de concedir una ajuda a la dependència. Amb els 200.000 euros que li han tocat espera pagar el que li queda de la hipoteca, comprar-se un cotxe i saldar els deutes pendents. La sort ha viatjat fins a Sòria ja que un cambrer de la Rioja n'havia comprat 50 dècims, que s'han transformat en 100 milions, a companys i coneguts.

stats