Societat 23/08/2015

Nova mort en un correbou popular, ara un home d'uns 50 anys a Borriol

És l'11a víctima en aquest tipus de festes tradicionals d'aquest estiu a l'Estat, la 5a al País Valencià, on hi ha molta tradició de bous al carrer. A Catalunya va morir una persona a l'Ampolla

Efe
1 min
Imatge d'arxiu d'un correbou

Borriol (Castelló)Un home d'entre 45 i 50 anys ha mort a conseqüència d'una cornada durant els "bous al carrer" de la localitat castellonenca de Borriol, han informat a Efe fonts de la Policia Local.

El succés es va produir dissabte a la tarda, i arran de la mort de l'home, que no era natural de la localitat però que hi vivia des de feia un temps, el consistori va decidir suspendre la resta d'activitats del dia, emmarcades en les festes patronals de la localitat.

Es tracta de l'onzena víctima en aquest tipus de festes tradicionals d'aquest estiu a l'Estat, la cinquena al País Valencià, on hi ha molta tradició de bous al carrer: Gata de Gorgos (Alacant), Coria (Càceres), l'Ampolla (Baix Ebre), Grau (Castelló), Pedreguer (Alacant), Villaseca (Toledo), Museros (València), Blanca (Múrcia), Peñafiel (Valladolid), Lerín (Navarra), i ara Borriol (Castelló) són els municipis qon hi ha hagut morts durant els correbous.

stats