Loteria
Societat 27/04/2023

El número 78947, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Comprova aquí si t'ha tocat res en el sorteig d'avui de la loteria catalana

ARA
2 min
Grossa de Sant Jordi

BarcelonaLa Grossa ha tornat a regar aquest dijous Catalunya amb milers d'euros en la seva edició de Sant Jordi. El premi extraordinari, dotat amb dos milions d'euros, ha recaigut sobre el número 78947 de la sèrie 18, mentre que les butlletes amb els mateixos cinc números però d'una altra sèrie han estat premiades amb 50.000 euros. Totes les terminacions del número guanyador, així com el número anterior i posterior també han rebut premis d'entre 5 i 2.000 euros.

El segon premi, dotat amb 20.000 euros, se l'emporten les butlletes amb el número 15497, sempre que les cinc xifres siguin coincidents, i el tercer premi ha estat per al número 64238 i els afortunats rebran 10.000 euros. Com passa amb el primer premi, els números anterior i posterior i les terminacions del segon i el tercer premi rebran també entre 10 i 500 euros i entre 5 i 200 euros, respectivament. El segon reintegrament (5 euros) és el número 5.

Els guanyadors de les butlletes afortunades tenen 90 dies per cobrar el premi i, passat aquest termini, es consideraran caducades. Es poden cobrar en punts de venda autoritzats, operadores comercials, entitats financeres concertades o a les oficines de pagament de premis de Loteries de Catalunya. Els afortunats amb un premi igual o superior a dos mil euros hauran d’aportar el seu DNI i, en cas que es vulgui cobrar mitjançant una transferència, el certificat de titularitat bancària.

El 100% dels beneficis de la Grossa van destinats al Fons per la Prosperitat i Cohesió Social de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta manera es col·labora amb el desenvolupament de programes socials per als col·lectius més desafavorits, com la gent gran, la infància i persones amb discapacitat. Des d'aquest divendres, 28 d'abril, es començaran a comercialitzar ja els números de l'edició especial de la Grossa amb motiu de la revetlla de Sant Joan. El preu de les butlletes serà també de 5 euros i el sorteig es farà el 23 de juny.

stats