Societat 24/01/2011

Okupes recriminen a Puig que el desallotjament el decidís un govern i no els jutges

1 min

BarcelonaEl moviment Assemblea de Barcelona, el col·lectiu que va ocupar l'antic Palau del Cinema de Barcelona i que va ser desallotjat diumenge a la matinada, ha criticat avui l'actuació del conseller d'Interior, Felip Puig, perquè considera que els desallotjaments els decideixen els "jutges" i no un "govern".

Puig va afirmar ahir que el desallotjament d'aquests antics cines demostra que a Catalunya s'ha acabat la impunitat davant aquestes situacions, mentre que els okupes van titllar d'il·legal l'actuació policial i van denunciar el retorn a les tàctiques repressives del PP.

En una carta oberta dirigida al titular del departament d'Interior, el col·lectiu okupa recrimina a Puig la seva actuació ja que considera que "el desallotjament d'immobles ocupats el decideixen els jutges i no el govern".

En aquest sentit, els antisistema han expressat "el seu absolut rebuig" davant "la impunitat" de les declaracions i intencions del conseller d'Interior amb l'argument que en una democràcia "la crítica, la mobilització i la protesta social són drets legalment reconeguts".

"El veritable desordre públic el provoca la Generalitat quan gira l'esquena a la realitat social", sostenen els okupes a la seva carta oberta.

stats