BARÇA I PROTESTES CIUTADANES
Societat 24/05/2011

La pantalla gran per la final de la Champions serà a l'Arc de Triomf

L'acampada motiva que finalment la pantalla gegant sigui al passeig de Lluís Companys. S'hi retransmetrà el partit i, en cas de victòria, s'hi farà una festa

Redacció
1 min

BarcelonaL'Ajuntament i el Departament d'Interior han decidit que la pantalla gran la nit de la final de la Champions vagi al passeig de Lluís Companys, al davant de l'Arc de Triomf.

La final del mundial de futbol que es va jugar l'estiu passat ja es va retransmetre en una pantalla gegant a aquesta localització, i l'Ajuntament destaca en un comunicat "la bona acollida" que va tenir. Tot i això, en els anys anteriors en què el Barça havia arribat a la final de la Champions, aquest muntatge s'havia instal·lat a la plaça Catalunya. Les adminstracions han pres la decisió d'aquesta alternativa després de converses motivades per la presència dels acampats a la plaça del centre de Barcelona.

A la pantalla, TV3 hi retransmetrà el partit entre el Barça i el Manchester íntegre i després, en cas de victòria, s'hi celebrarà una festa amb programes especials, en què també participen El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, Sport, Mundo Deportivo, Rac1, Ona Catalana, Ràdio Barcelona, Catalunya Ràdio i Heineken.

A banda d'això, el consistori i el govern preveuen organitzar un dispositiu "preventiu, de mobilitat, convivència i seguretat" format per cossos dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana a l'entorn d'aquest punt.

stats