Societat 07/04/2013

Pares d'una escola de Terrassa que tancarà fan un 'escrache' a la consellera Rigau

Es presenten a casa seva a Ribes de Freser i li deixen una carta a la bústia

Sònia Sánchez
1 min

BarcelonaUna trentena de pares i nens de l'escola Can Montllor de Terrassa, un dels set centres que el Govern preveu tancar, han fet aquest matí de diumenge un 'escrache' a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, a la casa que té a Ribes de Freser.

Els pares van decidir anar a "fer una sortida lúdica amb els nens a Ribes i aprofitar per penjar-hi cartells i explicar als veïns que la consellera vol tancar l'escola", conscients que Rigau hi té allà una casa i que hi va sovint, segons va explicar la presidenta de l'AMPA de l'institut, Patrícia López.

Un cop a Ribes van veure la consellera a la finestra d'una de les cases, segons va explicar López, i es van instal·lar davant l'immoble per penjar-hi cartells i vestits amb samarretes grogues. Alguns agents dels Mossos d'Esquadra es van personar a la zona poc després, però no va ser necessària cap intervenció.

Van dinar al parc del davant de la casa de la consellera i al cap d'una estona van tornar cap a Terrassa. S'hi van estar fins a les cinc de la tarda.

stats