Societat 04/06/2018

Presó per a l'home que va atacar una dona i els seus dos fills amb un martell

La mare i el fill petit estan ferits greus a causa de l'agressió

Ara
1 min
Façana de l'edifici de Banyoles on un home va atacar amb un martell una mare i els dos fills

BarcelonaEl titular del jutjat d'instrucció número 3 de Girona ha decretat l'empresonament provisional sense fiança per a l'home detingut per atacar una dona i els seus dos fills amb un martell divendres a Banyoles. L'agressor, un amic del pare dels nens, segons va informar l'ACN, va atacar les víctimes després d'una discussió i avui no ha contestat les preguntes del jutge quan li ha pres declaració. Se l'investiga per tres intents d'assassinat.

La mare i els dos nens, de 12 i 8 anys respectivament, van quedar malferits a terra a causa de l'atac. Els veïns van avisar els serveis d'emergència i els metges van decidir traslladar el fill petit, en estat greu, a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La mare, també en estat greu, la van portar al Josep Trueta de Girona, juntament amb el fill gran, que va quedar ferit lleu al braç.

Tot plegat va passar pels volts de les vuit del vespre al carrer València de la capital del Pla de l'Estany. L'agressor, de 21 anys, va marxar corrent del lloc dels fets, però els Mossos el van localitzar i detenir poques hores després a Banyoles.

stats