SOCIETAT

El pare del presumpte assassí de Tàrrega diu que el seu fill pateix "canvis de personalitat"

Assegura que la parella "s'estimava molt" i que fins i tot havien conviscut un any

E l pare del jove de 18 anys de Tàrrega que presumptament aquest dilluns va matar a punyalades la seva xicota de 14, Richard A., ha lamentat la mort de la menor i ha explicat que el seu fill pateix canvis de personalitat i que "de vegades s'autolesiona ".

"El meu fill pateix canvis de personalitat perquè va tenir un accident, es medicava i se li va comunicar a la família d'ella quan va anar a viure amb ells", ha indicat Richard A. en declaracions als mitjans de comunicació, a més de confirmar que la parella havia conviscut un any però que feia dues setmanes que ja no vivien junts.

El pare ha puntualitzat que va ser ell qui el va entregar a la policia. "En cap moment em confirma que l'hagués matat", ha dit. Ha indicat que "intuïa" que havia passat alguna cosa perquè va veure que estava nerviós.

"Jo el vaig tractar d'interrogar en tot moment però no em va dir res", per la qual cosa va optar per lliurar-lo a la policia perquè esbrinessin què havia passat, tot i que el noi encara no ha dit res, ha explicat.

"Pagarà pel que ha fet
però no és cap delinqüent ni va amb bandes", ha assegurat el pare, visiblement emocionat. Ha indicat que mai no va estar d'acord amb la relació per "l'estat emocional d'ell, perquè quan s'enamorava d'una persona s'enamorava de cor".

"La nena va morir però ell ara mateix també està mort", ha lamentat el pare, que ha indicat que el seu fill no seguia el seu tractament i que no es prenia la medicació prescrita.

El pare ha assegurat que la parella "s'estimava molt" i que va conviure durant un any, però que fa dues setmanes van deixar de compartir casa perquè els pares d'ella es van separar i el noi no podia afrontar les despeses.

"La noia no havia d'acabar de la manera que va acabar i el meu fill tampoc, perquè ells s'estimaven", ha reflexionat el pare, que ha indicat que de vegades el seu fill es perdia i trigava uns dies a reaparèixer.

Els amics diuen que no tenia problemes

Una de les amigues de la parella s'ha mostrat sorpresa per la notícia perquè sempre estaven molt feliços i a ella se la veia "superenamorada". A més, ha indicat que la menor sempre deia que la seva parella la cuidava i l'estimava.

Una altra de les amigues ha assenyalat que eren una parella perfecta i ha assegurat que el presumpte agressor era "una persona amable que sempre ajudava tothom". Paral·lelament, un veí de Tàrrega ha assenyalat que estan "tots ensorrats " perquè no poden entendre què ha passat.