Societat 08/08/2013

El propietari de La Bruixa d'Or pronostica el "fracàs" de la loteria catalana de Cap d'Any

Xavier Gabriel assegura que no es pot competir amb els 205 anys de tradició de la Loteria de l'Estat

Europa Press
1 min

MadridEl propietari de l'administració de loteria La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, ha pronosticat el fracàs de la loteria catalana de Cap d'Any que impulsa la Generalitat i ha posat en dubte "qui pagarà els premis quan la majoria d'administracions tornin els cupons sense vendre". Gabriel ha advertit que la iniciativa fracassarà i ha asseverat que no es pot mantenir una loteria si només juguen habitualment tres dels set milions de catalans.

Gabriel creu que la iniciativa és comparable a "posar un Corte Inglés en un poble com Sort". "La decisió perjudicarà la Generalitat", ha insistit, i ha alertat que no es pot competir amb la Loteria de l'Estat, que "té 205 anys" de tradició, garanties i organització.

El propietari de l'administració de Sort ha conclòs que "les possibilitats d'èxit són escasses, per no dir inexistents". I ha considerat que la data escollida, el 31 de desembre, "la gent ha d'estar fent altres coses". "La base de dades de la loteria de Catalunya és més petita que la meva. Quan Catalunya tingui 20 milions de clients jo seré el primer a donar-hi suport", ha sentenciat.

stats