Societat 09/05/2012

Richard Branson: "La plantació de marihuana de Rasquera em sembla una bona idea"

El multimilionari britànic demana la regulació del consum en la inauguració del nou Museu del Cànnabis de Barcelona, el més gran del món d'aquesta temàtica

Auri Garcia Morera
1 min
Richard Branson, al nou Museu del Cànnabis de Barcelona

BarcelonaEl multimilionari britànic Richard Branson, fundador de Virgin, s'ha posicionat aquest dimecres a favor de la plantació de marihuana de Rasquera com a mesura contra la crisi. "Personalment crec que és una bona idea, qualsevol cosa per lluitar contra la crisi és una bona idea", ha dit Branson en roda de premsa. L'empresari britànic també ha demanat que l'estat espanyol reguli el consum de marihuana per recaptar impostos: "Si ho fes, acabaria de cop amb el problema del dèficit".

Branson ha participat en la inauguració del nou Museu del Cànnabis de Barcelona, el més gran del món d'aquesta temàtica, que obrirà les portes aquest divendres en un palauet modernista del Born. Ocupa 900 metres quadrats, s'hi exposen 6.500 peces relacionades amb la cultura del cànnabis, i està impulsat per l'empresari holandès Ben Dronkers, propietari de diverses empreses relacionades amb la indústria del cànnabis i del Museu del Cànnabis d'Amsterdam.

stats