Successos
Societat Successos 27/06/2023

Crim a les Terres de l'Ebre: apareix un cadàver en un camp d'oliveres de Rasquera

L'autòpsia confirma la mort per causes criminals

1 min
Vehicles dels mossos a la zona on ha aparegut el cadàver a Rasquera

BarcelonaUn cadàver entre oliveres i garrofers. Dilluns, el propietari d'una finca de Rasquera, a la Ribera d'Ebre, va anar un moment als camps de darrere casa seva a regar. Ja era gairebé fosc. Viu als afores de Rasquera, just a tocar de la carretera que porta a Móra d'Ebre. Al mig del camp, entre fileres d'oliveres i de garrofers, va trobar un cadàver. Eren aproximadament les deu de la nit quan va trucar als Mossos d'Esquadra.

En un principi la policia no va detectar indicis de criminalitat al cos. Fonts policials parlaven d'un possible accident, però s'esperaven a l'autòpsia per confirmar-ho. Ha estat el forense el que ha fet virar la investigació 180 graus: va concloure que la víctima no va morir accidentalment, sinó que la van matar. És un home jove, d'entre 30 i 40 anys, que encara no està del tot identificat.

Segons fonts municipals, no sembla que sigui veí de Rasquera, una població petita de menys de 800 habitants on tothom es coneix. A més, en les últimes setmanes no s'havia denunciat cap desaparició. Sigui com sigui, la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ja ha obert una investigació per aclarir els fets. Totes les hipòtesis estan obertes, també el fet que no el matessin en aquell camp d'oliveres, sinó solament hi abandonessin el cadàver per la proximitat de la finca a la carretera.

Finca on han trobat el cadàver
stats