Successos

Un home mata els pares i després se suïcida a Molins de Rei

Els Mossos investiguen el motiu rere el doble parricidi

2 min
Treballadors dels Serveis funeraris emportant-se el difunt al carrer Lope de Vega, 73 de Poblenou.

BarcelonaUn home presumptament ha matat els seus pares i després s'ha suïcidat. El cadàver de la mare ha aparegut al pis on vivia, al districte barceloní de Sant Martí, i el del pare i el fill en una segona residència que tenia la família a Molins de Rei. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació per esbrinar els motius del crim, segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat a l'ARA.

Cap a les 10 del matí, una trucada de la cuidadora ha alertat els Mossos de l'aparició del cadàver de la dona d'avançada edat, amb signes de violència per diverses ganivetades, al seu domicili del carrer Lope de Vega de Barcelona. Segons fonts de la investigació, ràpidament la policia ha intentat contactar amb el seu entorn més proper: el seu marit i el seu fill. Cap dels dos, però, ha respost les trucades. Tampoc hi havia rastre del cotxe familiar i la policia ha emès un avís per buscar-lo per Barcelona. Els investigadors, doncs, han anat al segon domicili que tenia la família a nom seu, una casa amb jardí a Molins de Rei. Allà hi han trobat el cadàver del pare, també amb diverses apunyalades, i el del fill, que aparentment s'havia suïcidat a pocs metres.

La principal hipòtesi dels investigadors és que el fill, de mitjana edat, hauria mort la mare a Barcelona i després ha fet el mateix amb el pare, a qui s'hauria endut amb el cotxe familiar fins a Molins de Rei. L’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions i, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), no consten antecedents ni denúncies en el si de la família. 

Hipòtesis

Segons fonts de la investigació, està descartat que la família tingués problemes o que el fill ho hagués fet per un tema de diners o per aconseguir l'herència. La policia catalana està treballant amb diverses hipòtesis, com ara que el fill patia algun tipus de trastorn mental i que patís un arravatament en veure els dos pares en situacions de salut delicades: el pare anava amb cadira de rodes i a la mare l'havien operat feia poc i necessitava l'atenció d'una cuidadora, segons fonts de la investigació policial. Així, els Mossos no descarten que el fill els matés amb la voluntat d'acabar amb el seu patiment. Una de les hipòtesis, doncs, seria la del suïcidi assistit, tot i que les mateixes fonts insisteixen que la investigació es troba en un moment preliminar. L'aixecament dels dos cadàvers ha acabat a les 16 h i la policia ara estudia les proves obtingudes i també està aprofundint en la situació de la família.

stats