Violència masclista
Societat Successos 23/10/2022

Un home mata la seva parella tallant-li el coll a Alcoi

Després de l'atac, el presumte agressor s'ha tirat pel balcó i està ingressat en estat crític

ARA
1 min
Una patrulla de la Policia Nacional

BarcelonaUn home de 29 anys ha assassinat la seva parella aquest diumenge a la matinada al pis on vivien, a Alcoi, a Alacant. Segons ha informat la policia espanyola, el noi ha matat la víctima, de 27 anys, d'un tall al coll i després s'ha tirat pel balcó. A conseqüència de la caiguda està ingressat amb pronòstic crític, segons Efe.

Els fets han passat cap a les dues de la matinada. Els veïns del bloc de pisos han trucat a la policia per informar, directament, que s'hi havia comès un crim masclista. Un cop allà, a dins del pis, els agents han trobat la noia amb lesions evidents d'arma blanca al coll que hauria fet el noi, que tot just acabava de saltar pel balcó. L'equip d'emergències ha intentat reanimar la víctima, però finalment ha mort al mateix lloc dels fets.

La policia i els serveis mèdics també han assistit l'home, que ha estat traslladat a l'hospital, on continua ingressat en estat crític. Segons han explicat els veïns, la parella feia poc que havia decidit anar a viure junts al pis. El noi està detingut i amb custòdia policial a l'hospital i passarà a disposició judicial quan l'estat de salut l'hi permeti. El cos de la víctima està a l'espera de l'autòpsia. La policia judicial, que s'ha fet càrrec de la investigació, està comprovant si existien denúncies prèvies per violència masclista sobre el noi.

stats